Με μια ματιά


Ποιοι είμαστε

Το όραμα του Προέδρου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), Ανδρέα Δρακόπουλου, να βοηθήσει ώστε να δημιουργηθούν ευκαιρίες εξέλιξης για όλα τα παιδιά και τους νέους, ειδικά σε περιοχές με περιορισμένη πρόσβαση σε τέτοιες ευκαιρίες, και το όραμα του Παναγιώτη Γιαννάκη να εμπνεύσει τις νέες γενιές και να παρακινήσει τα νέα παιδιά σε έναν υγιή τρόπο ζωής, ξεκινώντας από τη πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, συνδυάστηκαν σε ένα φιλόδοξο σχέδιο.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Με μια ματιά
the coach

The Coach


Παναγιώτης Γιαννάκης

O διεθνώς αναγνωρισμένος προπονητής και πρώην καλαθοσφαιριστής, ηγείται του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Γήπεδο Ζωής».

Το Hub
που χτίζεται

Coming soon

Ένας νέος, ελκυστικός χώρος 5.300 τ.μ. θα δημιουργηθεί στη Νίκαια, στεγάζοντας όλες τις δραστηριότητες του οργανισμού μέσα στα επόμενα χρόνια. Υπαίθριοι και εσωτερικοί χώροι αναψυχής, μελέτης, αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και τα γραφεία του οργανισμού, θα φιλοξενήσουν το όραμα του «Γηπέδου Ζωής» από το 2023. Ο χώρος θα υποδέχεται αποκλειστικά παιδιά. Το όνομα του νέου μας χώρου θα είναι Γήπεδο Ζωής – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), καθώς δημιουργείται με αποκλειστική δωρεά του ΙΣΝ.

* Tα σχέδια του κτηρίου είναι υπό ανάπτυξη και ενδέχεται να αλλάξουν στην τελική τους μορφή. Τα τελικά σχέδια θα ειναι διαθέσιμα σύντομα.

Οι δράσεις μας


15η δράση

Ημερολόγιο
10 Dec

Το Γήπεδο Ζωής σε προσκαλεί στην επόμενη του δράση!

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

14η δράση

Ημερολόγιο
03 Dec

To Γήπεδο Ζωής επιστρέφει με τη 14η δράση του & σε περιμένει να δηλώσεις συμμετοχή!

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

13η δράση

Ημερολόγιο
19 Nov

Το Σάββατο 19/11/2022, το Γήπεδο Ζωής, επέστρεψε στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας, με μια μέρα αφιερωμένη στους μαθητές των πρώτων τάξεων του Δημοτικού!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ EVENT

12η δράση

Ημερολόγιο
05 Nov

Το Σάββατο 5/11/2022, το Γήπεδο Ζωής καλωσόρισε το μήνα του Νοεμβρίου με μια δράση αφιερωμένη στους μαθητές του Δημοτικού!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ EVENT

11η δράση

Ημερολόγιο
15 Oct

Το Σάββατο 15/10/2022, το Γήπεδο Ζωής ολοκλήρωσε τις δράσεις του για το μήνα του Οκτωβρίου, με μια ημέρα αφιερωμένη στους μαθητές του Δημοτικού!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ EVENT

The Team

Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη σε ένα κοινό όραμα, την εξέλιξη και τη χαρά των παιδιών. Αρχηγός μας είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης και δουλεύουμε όλοι μαζί με θετικότητα και συνεργατικότητα, για να πραγματοποιήσουμε το όραμα του ΙΣΝ και του Coach.