Ασφάλεια


Γήπεδο Ζωής

Η ασφάλεια των παιδιών στο Γήπεδο Ζωής

Η ασφάλεια των παιδιών στο Γήπεδο Ζωής είναι προτεραιότητα για εμάς. Τα νέα παιδιά πρέπει να νιώθουν ασφαλή, προκειμένου να μπορούν να μάθουν, να μεγαλώσουν και να ανθίσουν. Το Γήπεδο Ζωής δουλεύει διαρκώς για να εμπλουτίσει τις πολιτικές ασφαλείας και την εκπαίδευση του προσωπικού του, έτσι ώστε να είναι προσαρμοσμένες στις σημερινές ανάγκες. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να έχουμε τα παιδιά μας ασφαλή και προστατευμένα.

Στο Γήπεδο Ζωής δεν υπάρχει χώρος για κανενός είδους ανάρμοστες συμπεριφορές. Η πολύ προσεκτική επιλογή του προσωπικού μας και οι κανόνες λειτουργίας εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία και την απόλυτη προστασία κάθε παιδιού που θα βρίσκεται στον χώρο μας και θα συμμετέχει στις δράσεις μας. Προσφέρουμε στα νέα παιδιά τα εφόδια, ώστε να εμπλουτίσουν την κριτική τους σκέψη και τις κοινωνικό-συναισθηματικές δεξιότητές τους,  για να κάνουν ασφαλείς επιλογές για τους εαυτούς τους.

Σε όλες τις δράσεις του Γηπέδου Ζωής τηρούνται πλήρως όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ελέγχου της πανδημίας Covid-19.