10η δράση

Ημερολόγιο
08 Oct

Το Σάββατο, 08/10, η ομάδα του Γηπέδου Ζωής επισκέφτηκε το 20ο & 25ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας σε μια νέα δράση, γεμάτη διασκεδαστικά προγράμματα!

Το Γήπεδο Ζωής καλωσόρισε τη νέα σχολική χρονιά με δυο δράσεις αφιερωμένες στους μαθητές του Δημοτικού!

Το Σάββατο 8/10/2022 -και αφού είχε προηγηθεί η δράση που απευθυνόταν στους μαθητές Δ’, Ε’ & ΣΤ’ Δημοτικού- η ομάδα του Γηπέδου Ζωής και ο Coach Παναγιώτης Γιαννάκης «μοίρασαν χαμόγελα» στους μικρούς μας εξερευνητές!

Όπως συμβαίνει με όλες μας τις δράσεις, οι μαθητές της Α’, Β’ & Γ’ τάξης Δημοτικού είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αθλητικά, πολιτιστικά & εκπαιδευτικά προγράμματα. New entry στον αθλητισμό αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα “Running Stars”, το οποίο συνδυάζει τα αγωνίσματα του στίβου με το παιχνίδι. Ενθουσιασμένα πρόσωπα γέμισαν το χώρο του σχολείου με τους μαθητές να ανυπομονούν να παίξουν μπάσκετ, να φτιάξουν τα δικά τους πειράματα καθώς και να συμμετέχουν σε ένα πρωτοποριακό μάθημα ρομποτικής. Μεταξύ των παραπάνω προγραμμάτων, τα παιδιά διασκέδασαν χορεύοντας στους πιο fun ρυθμούς και συμμετέχοντας σε ένα διαδραστικό θεατρικό παιχνίδι!

Παράλληλα με τα προγράμματα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα παιδιά, η ομάδα του Γηπέδου Ζωής είχε ετοιμάσει σεμινάρια και για τους γονείς! Αυτή τη φορά, οι γονείς παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον σεμινάριο που αφορούσε το bullying και τον τρόπο αντιμετώπισης του και έλαβαν μέρος σε εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών.

Τέλος, όπως σε κάθε δράση μας έτσι και σε αυτή, τα παιδιά απολαύσαν ένα lunch box κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, ενώ μετά την ολοκλήρωση των προγραμμάτων έλαβαν το δικό τους αναμνηστικό δώρο, για να θυμούνται τις ωραίες στιγμές που πέρασαν στο Γήπεδο Ζωής.

Ο Coach Παναγιώτης Γιαννάκης έδωσε το «παρών» σε κάθε πρόγραμμα και στο τέλος μίλησε από καρδιάς σε όλα τα παιδιά, μεταλαμπαδεύοντας τους τις αξίες και το πάθος του.

Η ομάδα του Γηπέδου Ζωής ανανέωσε το ραντεβού της με παιδιά & γονείς για το επόμενο Σάββατο, 15 Οκτωβρίου στο 4ο Δημοτικό, όπου και θα συνεχίσει να μοιράζει χαμόγελα σε μικρούς & μεγάλους, σημειώνοντας hat trick δράσεων!

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και το πρόγραμμα των δράσεων μας γραφτείτε στο Newsletter μας ή/και ακολουθήστε την σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).