11η δράση

Ημερολόγιο
15 Oct

Το Σάββατο 15/10/2022, το Γήπεδο Ζωής ολοκλήρωσε τις δράσεις του για το μήνα του Οκτωβρίου, με μια ημέρα αφιερωμένη στους μαθητές του Δημοτικού!

Όπως συμβαίνει με όλες τις δράσεις, οι μαθητές της Α’, Β’ & Γ’ τάξης Δημοτικού είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αθλητικά, εκπαιδευτικά & πολιτιστικά προγράμματα.

Παρά το βροχερό και φθινοπωρινό τοπίο, όλα τα προγράμματα υλοποιήθηκαν με επιτυχία. Τα παιδιά διασκέδασαν παίζοντας μπάσκετ και μαθαίνοντας τις αξίες της συνεργασίας και της ομαδικότητας. Μέσα από το πρωτοποριακό πρόγραμμα συνεργασίας “Minetower”, τα παιδιά εξασκήθηκαν στην επικοινωνία και τη συγκέντρωση στοιχείων, φτιάχνοντας τον υψηλότερο πύργο που θα τους οδηγούσε στη νίκη

Αυτό το Σάββατο, υποδεχτήκαμε και νέα διασκεδαστικά προγράμματα μαζί με αγαπημένα γνώριμα! Πρωταγωνιστής της ημέρας αναδείχθηκε το πρόγραμμα της ανασκαφής δεινοσαύρων όπου, μέσα από μια διαδραστική παρουσίαση, τα παιδιά ταξίδεψαν στην εποχή των δεινοσαύρων! Ακόμη, ξεδίπλωσαν τη φαντασία τους με τον πηλό, φτιάχνοντάς τους δικούς τους ήρωες, χρησιμοποιώντας υλικά από τη φύση, όπως ξύλα και φύλλα. Τέλος, τα παιδιά διασκέδασαν χορεύοντας στους πιο fun ρυθμούς και δημιουργώντας τους δικούς τους “χάρτινους ήρωες”.

Παράλληλα με τα προγράμματα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα παιδιά, η ομάδα του Γηπέδου Ζωής είχε ετοιμάσει δραστηριότητες και για τους γονείς! Πιο συγκεκριμένα, οι γονείς παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίαση που αφορούσε το bullying και τον τρόπο αντιμετώπισης του και έλαβαν μέρος σε ειδικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών.

Όπως σε κάθε δράση, τα παιδιά απολαύσαν ένα lunch box κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, ενώ μετά την ολοκλήρωση των προγραμμάτων έλαβαν το δικό τους αναμνηστικό δώρο μαζί με τις πήλινες δημιουργίες τους, για να θυμούνται τις ωραίες στιγμές που πέρασαν στο Γήπεδο Ζωής.

Ο Coach Παναγιώτης Γιαννάκης έδωσε το «παρών» σε κάθε πρόγραμμα και στο τέλος μίλησε από καρδιάς σε όλα τα παιδιά, μεταλαμπαδεύοντας τους τις αξίες και το πάθος του.

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και το πρόγραμμα των δράσεων μας γραφτείτε στο Newsletter μας και ακολουθήστε την σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).