12η δράση

Ημερολόγιο
05 Nov

Το Σάββατο 5/11/2022, το Γήπεδο Ζωής καλωσόρισε το μήνα του Νοεμβρίου με μια δράση αφιερωμένη στους μαθητές του Δημοτικού!

Όπως συμβαίνει με όλες τις δράσεις, οι μαθητές της Δ’, Ε’ & ΣΤ’ τάξης Δημοτικού είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αθλητικά, εκπαιδευτικά & πολιτιστικά προγράμματα.

Τα προγράμματα του Νοεμβρίου ξεκίνησαν με μια ηλιόλουστη και ζεστή ημέρα δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για την διεξαγωγή των δράσεων! Τα παιδιά διασκέδασαν παίζοντας μπάσκετ και μαθαίνοντας τις αξίες της συνεργασίας και της ομαδικότητας. Μέσα από το πρωτοποριακό πρόγραμμα συνεργασίας “Minetower”, τα παιδιά έμαθαν να επικοινωνούν, να μαζεύουν στοιχεία και να φτιάχνουν τον υψηλότερο πύργο ο οποίος θα τους οδηγούσε στην επιτυχία με απαραίτητη προϋπόθεση τη συνεργασία!

Αυτό το Σάββατο, υποδεχτήκαμε και νέα διασκεδαστικά προγράμματα μαζί με αγαπημένα γνώριμα! Τα παιδιά έγιναν “περιβαλλοντοήρωες” συμμετέχοντας σε μια μυστική αποστολή προστασίας του πλανήτη, έφτιαξαν τις δικές τους μαριονέτες και παρακολούθησαν εντυπωσιακά πειράματα! Μεταξύ αυτών, έλαβαν μέρος σε θεατρικό παιχνίδι που ενεργοποίησε τη φαντασία και την καλλιτεχνική τους πλευρά!

Παράλληλα με τα προγράμματα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα παιδιά, η ομάδα του Γηπέδου Ζωής είχε ετοιμάσει σεμινάρια και για τους γονείς! Οι γονείς παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίαση που αφορούσε το bullying και τον τρόπο αντιμετώπισης του και ειδικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών.

Όπως σε κάθε δράση, τα παιδιά απολαύσαν ένα lunch box κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, ενώ μετά την ολοκλήρωση των προγραμμάτων έλαβαν το δικό τους αναμνηστικό δώρο, για να θυμούνται τις ωραίες στιγμές που πέρασαν στο Γήπεδο Ζωής.

Ο Coach Παναγιώτης Γιαννάκης έδωσε το «παρών» σε κάθε πρόγραμμα και στο τέλος μίλησε από καρδιάς σε όλα τα παιδιά, μεταλαμπαδεύοντας τους τις αξίες και το πάθος του.

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και το πρόγραμμα των δράσεων μας γραφτείτε στο Newsletter μας και ακολουθήστε την σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).