14η δράση

Ημερολόγιο
03 Dec

Το Σάββατο 3/12/22, το Γήπεδο Ζωής επισκέφθηκε το 15Ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας καλωσορίζοντας μικρούς & μεγάλους σε μια ακόμα δράση με γιορτινή διάθεση και χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις!

Οι μαθητές της Α’, Β’ & Γ’ τάξης Δημοτικού είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε προγράμματα που βασίζονται στο τρίπτυχο του Αθλητισμού, της Παιδείας & του Πολιτισμού. Μόνο όταν το τρίπτυχο αυτό βρίσκεται σε απόλυτη ισορροπία, τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν κάθε πτυχή του εαυτού τους.

Αυτό το Σάββατο, τα παιδιά έπαιξαν μπάσκετ, χόρεψαν, έμαθαν για τη Γη και τον Ήλιο και ανακάλυψαν απολιθώματα δεινοσαύρων! New entry, η «χορωδία του Γηπέδου Ζωής», όπου τα παιδιά τραγούδησαν παρέα με μια κιθάρα και ένα κόντρα μπάσο, υπό την καθοδήγηση ενός μαέστρου!

Έγιναν τα ίδια ρεπόρτερ, διηγήθηκαν τις δικές τους ιστορίες και μοιράστηκαν μαζί μας τα συναισθήματα τους!

Παράλληλα με τα παραπάνω προγράμματα, οι γονείς είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ενδιαφέροντα σεμινάρια πρώτων βοηθειών και καταπολέμησης του bullying.

Όπως σε κάθε δράση, τα παιδιά απολαύσαν ένα lunch box κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, ενώ μετά την ολοκλήρωση των προγραμμάτων έλαβαν το δικό τους αναμνηστικό δώρο, για να θυμούνται τις ωραίες στιγμές που πέρασαν στο Γήπεδο Ζωής.

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και το πρόγραμμα των δράσεών μας γραφτείτε στο Newsletter μας και ακολουθήστε την σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).