16η δράση

Ημερολόγιο
21 Jan

Το 23ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας, φιλοξένησε τη πρώτη δράση μας για το νέο έτος!

Οι μαθητές του Δημοτικού συμμετείχαν σε προγράμματα που βασίζονται στον Αθλητισμό, την Παιδεία και τον Πολιτισμό, που αποτελούν και τους πυλώνες του Γηπέδου Ζωής.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν νωρίς το πρωί με τους μαθητές να ανυπομονούν να συναντήσουν τους φίλους τους, να διασκεδάσουν και φυσικά, να καλλιεργήσουν τη φαντασία τους μέσα από δημιουργικά προγράμματα. Τα παιδιά, έπαιξαν μπάσκετ και χόρεψαν στους πιο fun ρυθμούς. Έγιναν «RoboMasters», έμαθαν την τέχνη του αργαλειού και στο τέλος της ημέρας, πήραν μαζί τους, τις δημιουργίες τους! Τέλος, είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε εργαστήρι μουσικής, όπου -μεταξύ άλλων- έμαθαν να συγχρονίζουν τραγούδι & κίνηση, καθώς επίσης και σε μάθημα ζωγραφικής, μετατρέποντας τους εαυτούς τους σε «μικρούς Πικάσο»!

Όλα τα προγράμματα υλοποιήθηκαν με επιτυχία και για ακόμη μια φορά, στο πλάι των παιδιών βρισκόταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος δεν έπαψε να τα εμψυχώνει, να τους προτρέπει να μην το βάζουν κάτω και να κυνηγούν τα όνειρα τους!

Παράλληλα, οι γονείς είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ειδικά σεμινάρια, με πολύ ενδιαφέρουσες θεματικές, όπως είναι το bullying και οι τρόποι διαχείρισης του αλλά και η διατροφή για τα παιδιά και όλη την οικογένεια.

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και το πρόγραμμα των δράσεών μας γραφτείτε στο Newsletter μας και ακολουθήστε την σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Γήπεδο Ζωής γεννήθηκε με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).