18η δράση

Ημερολόγιο
18 Feb

Το Σάββατο 18/2/23, επισκεφθήκαμε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ιωάννη Ρέντη!

Οι δράσεις του Γηπέδου Ζωής γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς με τις θέσεις να καλύπτονται από την πρώτη κιόλας ημέρα των εγγραφών! Από το πρωί του Σαββάτου, γονείς και παιδιά είχαν γεμίσει τις αίθουσες και τους χώρους του σχολείου με κέφι & χαμόγελο!

Μέσα σε ένα διασκεδαστικό τετράωρο, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να παίξουν μπάσκετ, να χορέψουν, να φτιάξουν τους δικούς τους χάρτινους ήρωες αλλά και να συμμετέχουν σε ένα ευφάνταστο θεατρικό παιχνίδι. Εξερευνήσαν τον κόσμο της αστρονομίας, παρατηρώντας τον ήλιο με ειδικό τηλεσκόπιο και έφτιαξαν το δικό τους αυτοκίνητο μέσω της ρομποτικής!

Κάθε δράση στηρίζεται στην αντίληψη πως, μέσα από την ισότιμη συμμετοχή των παιδιών σε αθλητικές, εκπαιδευτικές & πολιτιστικές δραστηριότητες, μπορούν τελικά τα ίδια να πλάσουν ισχυρό χαρακτήρα αλλά και να φτάσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Για ακόμη μια φορά, στο πλάι των παιδιών βρισκόταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος δεν έπαψε να τα εμψυχώνει, να μοιράζεται μαζί τους ιστορίες από το παρελθόν αλλά και να τα εμπνέει να μην το βάζουν ποτέ κάτω!

Τέλος, η συμμετοχή των γονέων στα ειδικά σεμινάρια καταπολέμησης του σχολικού εκφοβισμού και των πρώτων βοηθειών, ήταν εντυπωσιακή!

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και το πρόγραμμα των δράσεών μας γραφτείτε στο Newsletter μας και ακολουθήστε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Γήπεδο Ζωής γεννήθηκε με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).