19η δράση

Ημερολόγιο
04 Mar

Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 επισκεφθήκαμε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Ιωάννη Ρέντη!

Παίξαμε, ανακαλύψαμε, μάθαμε και διασκεδάσαμε για ακόμα μια φορά!

Αποστολή μας, είναι το να μπορέσουν τα παιδιά να διαμορφώσουν ισχυρό χαρακτήρα & να αποκτήσουν πολύτιμα εφόδια, που θα αποδειχθούν ανεκτίμητα σε κάθε έκφανση της ζωής τους.

Με γνώμονα αυτή την αποστολή, διοργανώσαμε μια ακόμα δράση αφιερωμένη στα παιδιά! Μέσα σε ένα διασκεδαστικό τετράωρο τα παιδιά έπαιξαν μπάσκετ, χόρεψαν, παρακολούθησαν πειράματα φυσικής, έφτιαξαν το δικό τους αυτοκίνητο με τη βοήθεια της ρομποτικής, ζωγράφισαν το δικό τους μοναδικό «μαγικό δέντρο» και συμμετείχαν σε ένα ευφάνταστο θεατρικό παιχνίδι.

Και επειδή εμείς στο Γήπεδο Ζωής πιστεύουμε ότι… μάθηση χωρίς διασκέδαση, δεν γίνεται, δώσαμε το μικρόφωνο στα παιδιά, τα οποία μοιράστηκαν μαζί μας την εμπειρία τους. Έγιναν ρεπόρτερ και περιηγηθήκαμε παρέα, στα προγράμματα του Γηπέδου Ζωής.

Στο πλάι των παιδιών βρισκόταν για ακόμα μια φορά ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος δεν έπαψε να τα καθοδηγεί αλλά και να τα παροτρύνει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Τέλος, οι γονείς είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σεμινάρια που αφορούσαν τρόπους με τους οποίους επιτυγχάνεται σωστή επικοινωνία μεταξύ παιδιών & γονέων καθώς και σεμινάριο πρώτων βοηθειών.

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και το πρόγραμμα των δράσεών μας γραφτείτε στο Newsletter μας και ακολουθήστε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Γήπεδο Ζωής γεννήθηκε με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).