1η δράση

Ημερολόγιο
06 Nov

Οι δράσεις του Γηπέδου Ζωής στη Νίκαια ξεκίνησαν στο 12ο και 17ο Δημοτικό Σχολείο, στο οποίο ήταν μαθητής και ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Τα παιδιά της Δ', Ε' και ΣΤ' τάξης συνδυάσαν τη γνώση με τη διασκέδαση, παίζοντας μπάσκετ, χορεύοντας, μαθαίνοντας ρομποτική και αστρονομία, ενώ μυήθηκαν στην τέχνη του γκράφιτι και του κόμικ.

Δες τι έγινε

Οι δράσεις του Γηπέδου Ζωής ξεκίνησαν στις 6 Νοεμβρίου του 2021 από το 12ο και το 17ο Δημοτικό Νίκαιας, στο σχολείο που φοίτησε ο Παναγιώτης Γιαννάκης ως μαθητής. Το πρώτο ηλικιακό γκρουπ που γνώρισε τις δράσεις του οργανισμού ήταν αυτό των παιδιών της Δ', της Ε' και της ΣΤ' τάξης.

1st event

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλάμβανε πολλές δράσεις, βασισμένες σε τρεις πυλώνες: Αθλητισμό, Παιδεία και Πολιτισμό. Στις αθλητικές δραστηριότητες, τα παιδιά έπαιξαν μπάσκετ με τον special Guest Νίκο Λινάρδο και χόρεψαν Hip Hop Dance, στο ομώνυμο πρόγραμμα.

Στις εκπαιδευτικές δράσεις, ανακάλυψαν τον κόσμο της αστρονομίας και της ρομποτικής, ενώ είδαν τον ήλιο με ειδικό τηλεσκόπιο. Τέλος, είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στην τέχνη του Graffiti και να σχεδίασουν τα δικά τους κόμικς, μαθαίνοντας παράλληλα την ιστορία της «ένατης τέχνης».

O Coach Γιαννάκης ήταν δίπλα στα παιδιά σε όλες τις δράσεις, μαζί με τους έμπειρους εκπαιδευτές, μιλώντας τους και βοηθώντας τα σε κάθε βήμα. Στο τέλος της ημέρας, τους μίλησε από καρδιάς, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να κάνουν το κάτι παραπάνω για να κερδίζουν τον καλύτερό τους εαυτό.

1st event

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, δόθηκε στα παιδιά ένα υγιεινό lunch box καθώς και αναμνηστικά δώρα, για να τους θυμίζουν τις ωραίες στιγμές που πέρασαν στις δράσεις του Γηπέδου Ζωής.

Από την πλευρά τους, την ώρα που τα παιδιά λάμβαναν μέρος στις πρωτοποριακές δράσεις, οι γονείς είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το ειδικά διαμορφωμένο παράλληλο πρόγραμμα, με σεμινάρια πρώτων βοηθειών και ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο

1st event
Video Url