20η δράση

Ημερολόγιο
11 Mar

Το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 επισκεφθήκαμε το 11ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας!

Η 20η μας δράση, απευθυνόταν στους μικρούς μας εξερευνητές της Α’ Β’ και Γ’ Δημοτικού, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στα αθλητικά, εκπαιδευτικά & πολιτιστικά προγράμματα που διοργανώσαμε ειδικά για εκείνους!

Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά επέλεξαν τρία από τα  συναρπαστικά μας προγράμματα (ένα από κάθε πυλώνα μας: αθλητισμό, παιδεία, πολιτισμό) και περάσαν υπέροχα! Μπάσκετ & χορός, αστρονομία & πειράματα, ζωγραφική & υφαντική, είναι ορισμένα από τα μοναδικά προγράμματα που  αποτελούν τον πυρήνα της φιλοσοφίας του Γηπέδου Ζωής, πως μέσα δηλαδή από την ισότιμη συμμετοχή των παιδιών σε αθλητικές, εκπαιδευτικές & πολιτιστικές δραστηριότητες, μπορούν τελικά τα ίδια, να διαμορφώσουν ισχυρό χαρακτήρα.

Παράλληλα, όπως συμβαίνει σε κάθε δράση του Γηπέδου Ζωής, τα παιδιά απόλαυσαν ένα υγιεινό σνακ και πήραν μαζί τους αναμνηστικά δωράκια!

Από αυτή τη ημέρα, δεν μπορούσε φυσικά να λείπει ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος υποστήριζε τα παιδιά σε κάθε τους προσπάθεια.

Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δύο σεμινάρια: πρώτων βοηθειών και συμβουλευτικό σεμινάριο για το bullying στα σχολεία και την αντιμετώπιση του από τους γονείς.

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και το πρόγραμμα των δράσεών μας γραφτείτε στο Newsletter μας και ακολουθήστε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Γήπεδο Ζωής γεννήθηκε με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).