24η δράση

Ημερολόγιο
10 Jun

Το Σάββατο 10 Ιουνίου επισκεφθήκαμε το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Οι μαθητές της Δ’, Ε’ και Στ’ Δημοτικού πέρασαν ένα διασκεδαστικό τετράωρο συμμετέχοντας σε δημιουργικά προγράμματα Αθλητισμού, Παιδείας και Πολιτισμού.

Τα παιδιά έπαιξαν μπάσκετ ή ποδόσφαιρο με έναν πιο διασκεδαστικό τρόπο που τόνωσε τη συνεργασία και την ομαδικότητα, δημιούργησαν γέφυρες από ξυλάκια, ένα δημιουργικό πρόγραμμα που εισήγαγε τα παιδιά στους βασικούς όρους της μηχανικής. Έκαναν μαθηματικούς υπολογισμούς για να βρουν τι λείπει σε πολύχρωμα μοτίβα και συμμετείχαν σε θεατρικό παιχνίδι που τους ταξίδεψε σε ένα φανταστικό ινδιάνικο χωριό. Τέλος, έμαθαν για τις φωτεινές αντανακλάσεις μέσα από πειράματα και εφαρμογές!

Επίσης, οι γονείς που το επιθυμούσαν παρακολούθησαν σεμινάρια σχετικά με τις πρώτες βοήθειες και τη διατροφή παράλληλα με τη διάρκεια των προγραμμάτων των παιδιών.

Το υγιεινό σνακ και τα αναμνηστικά δωράκια δεν έλειπαν από αυτό το υπέροχο Σάββατο.

Ο coach Παναγιώτης Γιαννάκης, όπως κάθε φορά, βρισκόταν δίπλα στα παιδιά, μίλησε μαζί τους και μοιράστηκε πολύτιμες εμπειρίες.

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και το πρόγραμμα των δράσεών μας γραφτείτε στο Newsletter μας και ακολουθήστε τη σελίδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Γήπεδο Ζωής γεννήθηκε με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).