3η δράση

Ημερολόγιο
19 Mar

Το Σάββατο, 19 Μαρτίου, η ομάδα του Γηπέδου Ζωής επέστρεψε στη Νίκαια για μια ακόμα δράση, αυτή τη φορά στο 10ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής!

Τα προγράμματά μας ήταν προσαρμοσμένα για όλους τους μαθητές της Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξης Δημοτικού, οι οποίοι διασκέδασαν με την ψυχή τους και ανακάλυψαν νέες πτυχές του ταλέντου τους! Τα παιδιά έπαιξαν μπάσκετ, χόρεψαν Hip Hop, ανακάλυψαν τον κόσμο της αστρονομίας και της ρομποτικής και γνώρισαν δύο νέα προγράμματα: Την κατασκευή θεατρικής μαριονέτας, όπου έμαθαν μόνα τους και με απλά υλικά πώς να δημιουργούν τις δικές τους μαριονέτες, καθώς και το Mine Tower! Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, κατά τη διάρκεια του οποίου τα παιδιά ανακαλύπτουν την αξία της συνεργασίας και της ομαδικότητας, προκειμένου να φτάσουν στον στόχο τους και να βγουν νικητές!

Ήταν ένα ακόμα τρίωρο γεμάτο χαμόγελα και πολύτιμες εμπειρίες, βασισμένο στους τρεις πυλώνες που διέπουν όλες τις δράσεις του Γηπέδου Ζωής: Αθλητισμός, Παιδεία/Πολιτισμός και Χαρακτήρας. Στόχος, άλλωστε, είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά να ανακαλύψουν το ταλέντο τους, όποια κι αν είναι η κλίση τους και να το αξιοποιήσουν για να διαμορφώσουν το δικό τους, ξεχωριστό χαρακτήρα, που θα τα βοηθήσει να πορευτούν στο  υπόλοιπο της ζωής τους!

Το event πραγματοποιήθηκε με απόλυτο σεβασμό στην υγεία όλων και τηρήθηκαν τα μέτρα πρόληψης κατά του Covid-19. Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, προσφέραμε στα παιδιά ένα υγιεινό lunch box και χυμό, ενώ στο τέλος το καθένα πήρε το δικό του αναμνηστικό δώρο, για να θυμάται τις στιγμές του στο Γήπεδο Ζωής! Στο τέλος, ο Εκτελεστικός Διευθυντής μας, Δημήτρης Γιαννακάκης, μίλησε από καρδιάς στα παιδιά και τους μετέφερε, μεταξύ άλλων, το μήνυμα του Coach Παναγιώτη Γιαννάκη.

Παράλληλα, οι γονείς είχαν τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με το παράλληλο πρόγραμμα που διοργανώσαμε γι’ αυτούς. Τα σεμινάρια πρώτων βοηθειών και ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο τους άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους και εξέφρασαν την επιθυμία τους να παραστούν και στις επόμενες δράσεις που θα διοργανώσουμε! Το event επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, κύριος Γιώργος Ιωακειμίδης, καθώς και συνεργάτες μας από τον Ιδρυτικό Δωρητή του Γηπέδου Ζωής, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

 

Video Url