9η δράση

Ημερολόγιο
01 Oct

Οι δράσεις μας για τη σχολική σεζόν ξεκίνησαν στο 20ο & 25ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας, για παιδιά Δ', Ε' και ΣΤ' τάξης Δημοτικού!

Η επιστροφή των μαθητών στα θρανία σηματοδότησε και την επιστροφή των δράσεων του Γηπέδου Ζωής! Το Σάββατο 1/10/2022, η ομάδα του Γηπέδου Ζωής και ο Coach Παναγιώτης Γιαννάκης, ευχήθηκαν στα παιδιά “καλή σχολική χρονιά”! 

Οι μαθητές της Δ’, Ε’ & ΣΤ’ τάξης Δημοτικού γέμισαν από νωρίς το χώρο του σχολείου με χαμόγελα ανυπομονώντας να παίξουν μπάσκετ, να μάθουν βασικές τεχνικές αυτοάμυνας & να φτιάξουν τις δικές τους μαριονέτες. Μεταξύ των παραπάνω προγραμμάτων, τα παιδιά διασκέδασαν παρατηρώντας εντυπωσιακά πειράματα, γνωρίζοντας τον κόσμο της αστρονομίας και χορεύοντας στους πιο fun ρυθμούς!

Παράλληλα με τα προγράμματα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα παιδιά, η ομάδα του Γηπέδου Ζωής είχε ετοιμάσει- όπως και σε κάθε δράση της- δραστηριότητες και για τους γονείς! Αυτή τη φορά, οι γονείς συμμετείχαν σε σεμινάριο που αφορούσε το bullying και τον τρόπο αντιμετώπισης του και έλαβαν μέρος σε εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών.

Όπως συμβαίνει και σε κάθε δράση μας, στα παιδιά προσφέρθηκε ένα lunch box και νερό κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, ενώ μετά την ολοκλήρωση των προγραμμάτων έλαβαν το δικό τους αναμνηστικό δώρο, για να θυμούνται τις ωραίες στιγμές που πέρασαν στο Γήπεδο Ζωής.

Ο Coach Παναγιώτης Γιαννάκης έδωσε το «παρών» σε κάθε πρόγραμμα και στο τέλος μίλησε από καρδιάς σε όλα τα παιδιά, μεταλαμπαδεύοντας τους τις αξίες και το πάθος του.

Πριν από την αποχώρηση, η ομάδα του Γηπέδου Ζωής ανανέωσε το ραντεβού με παιδιά & γονείς για το επόμενο Σάββατο, όπου και θα συνεχίσει να μοιράζει χαμόγελα σε μικρούς & μεγάλους!

Με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).