Αναβολή Δωρεάς του Γηπέδου Ζωής από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Jul 31, 2023
|

Το Γήπεδο Ζωής είναι ένας οργανισμός ο οποίος ιδρύθηκε και λειτουργεί χάρη στην αποκλειστική χρηματοδότηση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), το οποίο ακούραστα από το 2019 έχει διαθέσει πολύ σημαντικούς ανθρώπινους και οικονομικούς πόρους, προκειμένου να υλοποιείται το κοινό μας όραμα.

Αυτή τη στιγμή, η παύση αυτής της χρηματοδότηση μας αφήνει με μεγάλη λύπη, όμως πρέπει να σεβαστούμε και να αναγνωρίσουμε πως η διακοπή αυτής της ζωτικής χρηματοδότησης γίνεται προς όφελος της πατρίδας μας και της Υγείας όλων μας, ειδικά με τα 3 νοσοκομεία που θα κατασκευαστούν.

Από πλευράς μας, πρόκειται το επόμενο διάστημα να συνεχίσουμε την προσπάθεια να είμαστε κοντά στα παιδιά μας, και θα αναζητήσουμε τρόπους το τεράστιο έργο του Γηπέδου Ζωής, να συνεχίσει, μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες να επανεξεταστεί η σχετική χρηματοδότηση από το ΙΣΝ.

Από το 2019, το Γήπεδο Ζωής υλοποίησε 28 δράσεις, βρισκόμενο κοντά σε πάνω από 2.000 παιδιά και τους γονείς τους, προσφέροντας περισσότερα από 80 διαφορετικά προγράμματα στον Αθλητισμό, την Παιδεία και τον Πολιτισμό. Ταυτόχρονα, δημιούργησε σειρά από podcasts και video συζητήσεων με επιφανείς ανθρώπους της κοινωνίας μας, με σκοπό να προβληματίσουν, να ενημερώσουν και να εμπνεύσουν τα παιδιά και τους γονείς.

Νιώθουμε εξαιρετικά περήφανοι με όσα καταφέραμε να πετύχουμε όλο αυτό το διάστημα. Η χαρά που εξέφραζαν τα παιδιά στις δράσεις μας, καθώς και η ελπίδα που μας γεννούν τα λόγια τους, μας δίνουν την ώθηση να αναζητήσουμε όλους τους δυνατούς τρόπους συνέχισης αυτών των δράσεων, πέρα από το τέλος του 2023.