Το Γήπεδο Ζωής σε προσκαλεί στη 10η δράση του!

Oct 03, 2022
|

Η ομάδα του Γηπέδου Ζωής σας προσκαλεί στην επόμενη του δράση, που θα πραγματοποιηθεί στο 20ο & 25ο Δημοτικό σχολείο της Νίκαιας το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022.

Keep in mind! Ίδιο σχολείο, νέα δράση, νέα ηλικιακή ομάδα!

Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν μαθητές Α’ , Β’ & Γ’  τάξης Δημοτικού, δωρεάν, ανεξαρτήτως του σχολείου στο οποίο πηγαίνουν!

Όπως συμβαίνει με κάθε μας δράση, οι δραστηριότητες θα στηρίζονται πάνω στους τρεις κεντρικούς πυλώνες του Γηπέδου Ζωής. Τί σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι στον τομέα του αθλητισμού θα υπάρχουν δραστηριότητες μπάσκετ & running stars, στον τομέα της εκπαίδευσης, η ομάδα του Γηπέδου Ζωής σε προετοιμάζει να φτιάξεις τα δικά σου πειράματα & να συμμετέχεις σε μαθήματα ρομποτικής και τέλος, στον τομέα του πολιτισμού, θα ετοιμάσουμε δραστηριότητες χορού & θεατρικού παιχνιδιού.

Ποιοί μπορούν να συμμετέχουν στην δράση?

Μαθητές Α’ , Β’ & Γ’  Δημοτικού

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

Αθλητισμός: Μπάσκετ & running stars

Παιδεία: Πειράματα & ρομποτική

Πολιτισμός: Χορός & θεατρικό παιχνίδι

Μπορείς να διαλέξεις ένα πρόγραμμα από κάθε ενότητα (Αθλητισμός, Πολιτισμός, Παιδεία), ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σου. Το καθένα κρύβει τις δικές του εκπλήξεις και διεξάγεται από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να απαντήσουν σε κάθε σου ερώτηση! Στο πλευρό τους θα βρίσκεται ένας άνθρωπος που έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, με την Εθνική Ομάδα μπάσκετ: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Δες το πρόγραμμα αναλυτικά & δήλωσε συμμετοχή εδώ 👉  https://bit.ly/3fK2G5p

Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).