Το Γήπεδο Ζωής σε προσκαλεί στη 13η δράση του!

Nov 09, 2022
|

Το Γήπεδο Ζωής σε προσκαλεί στη δεύτερη δράση του Νοεμβρίου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19/11 στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας.

Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν μαθητές Α’ , Β’ & Γ’  τάξης Δημοτικού, δωρεάν, ανεξαρτήτως του σχολείου στο οποίο πηγαίνουν!

Όπως συμβαίνει με κάθε δράση, τα προγράμματα θα στηρίζονται πάνω στους τρεις κεντρικούς πυλώνες του Γηπέδου Ζωής, τον Αθλητισμό, την Παιδεία & τον Πολιτισμό.

Στον τομέα του αθλητισμού θα υπάρχουν δραστηριότητες Μπάσκετ & Αυτοάμυνας, στον τομέα του πολιτισμού, τα παιδιά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε θεατρικό παιχνίδι και σε «εργαστήρι αρχαιολογίας» και τέλος, στον τομέα της εκπαίδευσης, η ομάδα του Γηπέδου Ζωής σε προσκαλεί να λάβεις μέρος σε εντυπωσιακά πειράματα & σε μάθημα αστρονομίας!

Ποιοί μπορούν να συμμετέχουν στην δράση?

Μαθητές Α’ , Β’ & Γ’  Δημοτικού

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

Αθλητισμός: Μπάσκετ & Αυτοάμυνα

Παιδεία: Πειράματα & Αστρονομία

Πολιτισμός: Θεατρικό παιχνίδι & Μικροί αρχαιολόγοι

Μπορείς να διαλέξεις ένα πρόγραμμα από κάθε ενότητα (Αθλητισμός, Πολιτισμός, Παιδεία), ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σου. Το καθένα κρύβει τις δικές του εκπλήξεις και διεξάγεται από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να απαντήσουν σε κάθε σου ερώτηση! Στο πλευρό τους θα βρίσκεται ένας άνθρωπος που έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, με την Εθνική Ομάδα μπάσκετ: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Δες το πρόγραμμα αναλυτικά & δήλωσε συμμετοχή τώρα👉https://bit.ly/3WQPtsv

Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).