Το Γήπεδο Ζωής σε προσκαλεί στη 14η δράση του!

Nov 24, 2022
|

Το σχολείο που θα φιλοξενήσει τη 14η δράση, είναι το 15ο Δημοτικό σχολείο της Νίκαιας.

Η πρώτη δράση του Δεκέμβρη, θα γίνει το Σάββατο 3/12/22, απευθύνεται σε παιδιά Α’ , Β’ & Γ’  τάξης Δημοτικού και περιλαμβάνει προγράμματα που βασίζονται στον Αθλητισμό, την Παιδεία & τον Πολιτισμό. Μόνο όταν το τρίπτυχο αυτό βρίσκεται σε απόλυτη ισορροπία, τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν κάθε πτυχή του εαυτού τους, διαγράφοντας ανοδικές πορείες.

Στον τομέα του Αθλητισμού, θα υπάρχουν προγράμματα Μπάσκετ & Χορού, στον τομέα της Παιδείας, τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν στην Αστρονομία, ή στο πρόγραμμα Ανασκαφής Δεινοσαύρων και τέλος, στον τομέα του Πολιτισμού, έχουμε ετοιμάσει το πρόγραμμα "Γίνε Μουσικός" και τα Παιχνίδια από πηλό! Τα παιδιά θα μπορούν να συμμετάσχουν σε 3 από τα παραπάνω προγράμματα, ένα από κάθε πυλώνα (αθλητισμός, παιδεία, πολιτισμός).

Ποιοί μπορούν να συμμετέχουν στη δράση?

Μαθητές Α’ , Β’ & Γ’  Δημοτικού

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

Αθλητισμός: Μπάσκετ & Χορός

Παιδεία: Αστρονομία & Ανασκαφή Δεινοσαύρων

Πολιτισμός: Γίνε μουσικός & Παιχνίδια από πηλό

Μπορείς να διαλέξεις ένα πρόγραμμα από κάθε ενότητα (Αθλητισμός, Πολιτισμός, Παιδεία), ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σου. Το καθένα κρύβει τις δικές του εκπλήξεις και διεξάγεται από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να απαντήσουν σε κάθε σου ερώτηση! Στο πλευρό τους θα βρίσκεται ένας άνθρωπος που έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, με την Εθνική Ομάδα μπάσκετ: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Κάντε το δικό σας #fastupwards και δηλώστε συμμετοχή 👉https://bit.ly/3EA83g6

Οι θέσεις είναι περιορισμένες & τηρείται σειρά προτεραιότητας!

Με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).