Το Γήπεδο Ζωής σε προσκαλεί στη 16η δράση του!

Jan 12, 2023
|

Η 16η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στο 23ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας. Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν μαθητές δωρεάν, ανεξαρτήτως του σχολείου στο οποίο πηγαίνουν!

Η 16η μας δράση, απευθύνεται σε παιδιά Δ’ , Ε’ & ΣΤ’ τάξης Δημοτικού (40 θέσεις για κάθε τάξη) και θα περιλαμβάνει τα παρακάτω προγράμματα: Μπάσκετ, Let's dance! (αθλητικά προγράμματα), RoboMasters σε δράση (stem), Αργαλειός...αλλιώς! (εκπαιδευτικά προγράμματα), Ζωγράφισε όπως ο Πικάσο!, Εργαστήρι μουσικής (πολιτιστικά προγράμματα)! Τα παιδιά θα μπορούν να συμμετάσχουν σε 3 από τα παραπάνω προγράμματα, ένα από κάθε πυλώνα (αθλητισμός, παιδεία, πολιτισμός).

Ποιοί μπορούν να συμμετέχουν στην δράση?

Μαθητές Δ’ , Ε’ & ΣΤ’  Δημοτικού

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

Αθλητισμός: Μπάσκετ & Let's dance!

Παιδεία: RoboMasters σε δράση & Αργαλειός...αλλιώς!

Πολιτισμός: Ζωγράφισε όπως ο Πικάσο! & Εργαστήρι μουσικής

Μπορείς να διαλέξεις ένα πρόγραμμα από κάθε ενότητα (Αθλητισμός, Πολιτισμός, Παιδεία), ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σου. Το καθένα κρύβει τις δικές του εκπλήξεις και διεξάγεται από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να απαντήσουν σε κάθε σου ερώτηση! Στο πλευρό τους θα βρίσκεται ένας άνθρωπος που έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, με την Εθνική Ομάδα μπάσκετ: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κάντε το δικό σας #fastupwards & δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://bit.ly/3CB8nex

Με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).