Το Γήπεδο Ζωής σε προσκαλεί στη 17η δράση του!

Jan 19, 2023
|

Το Γήπεδο Ζωής προσκαλεί όλους τους μαθητές Γυμνασίου στη δεύτερη δράση της χρονιάς!

Μπορεί μια μέρα στο σχολείο να είναι cool; Ναι, αν είναι μια μέρα με το Γήπεδο Ζωής!

Η ομάδα του Γηπέδου Ζωής έρχεται με τον Κόουτς Παναγιώτη Γιαννάκη στο 5ο Γυμνάσιο Νίκαιας την Κυριακή 19 Μαρτίου, 15:00 - 18:00, για μια αξέχαστη εμπειρία! Θα ανακαλύψεις τα μυστικά του μπάσκετ και του χορού αλλά και την τέχνη του Graffiti και του BodyMusic! Θα λάβεις μέρος στα πιο fun πειράματα και θα μάθεις πώς να σχεδιάζεις και να εκτυπώνεις τρισδιάστατα μοντέλα! Και όλα αυτά...διασκεδάζοντας!

Ποιοί μπορούν να λάβουν μέρος στη δράση;

Όλοι οι Μαθητές Α', Β' και Γ' Γυμνασίου!

Ποιά προγράμματα θα περιλαμβάνει;

Αθλητισμός: Μπάσκετ, Χορός

Πολιτισμός: BodyMusic, ΖωGraffiζοντας

Παιδεία: 3D printing, Science Lab

Μπορείς να διαλέξεις ένα πρόγραμμα από κάθε ενότητα (Αθλητισμός, Πολιτισμός, Παιδεία), ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σου. Το καθένα κρύβει τις δικές του εκπλήξεις και διεξάγεται από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να απαντήσουν σε κάθε σου ερώτηση! Στο πλευρό τους θα βρίσκεται ένας άνθρωπος που έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, με την Εθνική Ομάδα μπάσκετ: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή για να προλάβεις ένα από τα δωρεάν εισιτήρια.

Η εγγραφή σου γίνεται σε δύο μόνο βήματα: (α) επιλέγεις την τάξη που πηγαίνεις, (β) επιλέγεις τον συνδυασμό των προγραμμάτων που προτιμάς. Η εγγραφή θα πρέπει να γίνει με τον γονέα ή τον νόμιμο κηδεμόνα σου, καθώς θα χρειαστούμε και τα δικά του στοιχεία. Δεν χρειάζεται να φέρεις μαζί σου φαγητό. Θα φροντίσουμε εμείς γι' αυτό!

Ετοιμάσου για ένα event που θα σου μείνει αξέχαστο!

Μην ξεχάσεις!

Για την είσοδό σου στον χώρο θα πρέπει να είσαι στο σχολείο στις 14:30 και να έχεις μαζί σου το QR code που θα λάβεις με την εγγραφή σου.

Σημαντικό: Μην ξεχάσεις να δηλώσεις αν θα φύγεις μόνος/η ή με συνοδό. Στην πρώτη περίπτωση, θα χρειαστεί να συμπληρωθεί το πεδίο με τη λέξη «Ίδιον», ενώ στη δεύτερη ο αριθμός ταυτότητας του συνοδού. 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κάντε το δικό σας #fastupwards & δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://bit.ly/3CZyKLz

Με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).