Το Γήπεδο Ζωής σε προσκαλεί στη 18η δράση του!

Feb 10, 2023
|

To Γήπεδο Ζωής επιστρέφει με τη 18η του δράση & σε περιμένει να δηλώσεις συμμετοχή!

Η δράση θα γίνει την 18η Φεβρουαρίου 2023 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Η προσέλευση και οι εγγραφές ξεκινούν στις 09:30. Από τις 10:00 έως τις 14:00, έχουμε ετοιμάσει δράσεις για τα παιδιά μας, τα οποία θα περάσουν ένα διασκεδαστικό τετράωρο, συμμετέχοντας στις αθλητικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές μας δραστηριότητες.

Η 18η μας δράση, απευθύνεται σε παιδιά Α’ , Β’ & Γ’  τάξης Δημοτικού (40 θέσεις για κάθε τάξη) και θα περιλαμβάνει τα παρακάτω προγράμματα: Μπάσκετ, Χορό (αθλητικά προγράμματα), Αστρονομία, RoboMasters σε δράση (εκπαιδευτικά προγράμματα), Χάρτινοι Ήρωες, Θεατρικό παιχνίδι  (πολιτιστικά προγράμματα)! Τα παιδιά θα μπορούν να συμμετάσχουν σε 3 από τα παραπάνω προγράμματα, ένα από κάθε πυλώνα (αθλητισμός, παιδεία, πολιτισμός).

Ποιοί μπορούν να συμμετέχουν στην δράση?

Μαθητές Α’ , Β’ & Γ’  Δημοτικού

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

Αθλητισμός: Μπάσκετ & Χορό!

Παιδεία: RoboMasters σε δράση & Αστρονομία

Πολιτισμός: Χάρτινοι Ήρωες & Θεατρικό παιχνίδι

Μπορείς να διαλέξεις ένα πρόγραμμα από κάθε ενότητα (Αθλητισμός, Πολιτισμός, Παιδεία), ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σου. Το καθένα κρύβει τις δικές του εκπλήξεις και διεξάγεται από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να απαντήσουν σε κάθε σου ερώτηση! Στο πλευρό τους θα βρίσκεται ένας άνθρωπος που έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, με την Εθνική Ομάδα μπάσκετ: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κάντε το δικό σας #fastupwards & δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://bit.ly/3E0GEof

Με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).