Το Γήπεδο Ζωής σε προσκαλεί στην 11η δράση του!

Oct 06, 2022
|

 

Επειδή το Back2Back ίσως να μην είναι αρκετό, το Γήπεδο Ζωής έρχεται με..hat trick!

Τί σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του Γηπέδου Ζωής καλωσορίζει τη νέα σχολική χρονιά με τρεις δράσεις back2back. Αυτή τη φορά, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην 3η δράση της χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στο 4ο Δημοτικό σχολείο της Νίκαιας.

Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν μαθητές Α’ , Β’ & Γ’  τάξης Δημοτικού, δωρεάν, ανεξαρτήτως του σχολείου στο οποίο πηγαίνουν!

Όπως συμβαίνει με κάθε μας δράση, τα προγράμματα θα στηρίζονται πάνω στους τρεις κεντρικούς πυλώνες του Γηπέδου Ζωής, τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό & την Παιδεία.

Στον τομέα του αθλητισμού θα υπάρχουν δραστηριότητες Μπάσκετ & Minetower, στον τομέα της εκπαίδευσης, η ομάδα του Γηπέδου Ζωής σε προσκαλεί σε ένα φανταστικό ταξίδι ανασκαφής δεινοσαύρων και ενός επιμορφωτικού προγράμματος ανακύκλωσης & δημιουργίας και τέλος, στον τομέα του πολιτισμού, θα ετοιμάσουμε δραστηριότητες χορού & κατασκευής χάρτινων ηρώων.

Ποιοί μπορούν να συμμετέχουν στην δράση?

Μαθητές Α’ , Β’ & Γ’  Δημοτικού

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

Αθλητισμός: Μπάσκετ & Minetower

Παιδεία: Ανασκαφή Δεινοσαύρων & “Ανακυκλώνω και Δημιουργώ”

Πολιτισμός: Χορός & Κατασκευή χάρτινων ηρώων

Μπορείς να διαλέξεις ένα πρόγραμμα από κάθε ενότητα (Αθλητισμός, Πολιτισμός, Παιδεία), ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σου. Το καθένα κρύβει τις δικές του εκπλήξεις και διεξάγεται από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να απαντήσουν σε κάθε σου ερώτηση! Στο πλευρό τους θα βρίσκεται ένας άνθρωπος που έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, με την Εθνική Ομάδα μπάσκετ: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Δες το πρόγραμμα αναλυτικά & δήλωσε συμμετοχή εδώ 👉 https://bit.ly/3ykfINE

Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).