Το Γήπεδο Ζωής σε προσκαλεί στην 20η δράση του!

Mar 06, 2023
|

Το παιχνίδι και η γνώση δεν σταματούν ποτέ!

Η δράση θα γίνει στις 11 Μαρτίου 2023 στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας. Η προσέλευση και οι εγγραφές ξεκινούν στις 09:30. Από τις 10:00 έως τις 14:00, έχουμε ετοιμάσει δράσεις για τα παιδιά μας, τα οποία θα περάσουν ένα διασκεδαστικό τετράωρο, συμμετέχοντας στις αθλητικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές μας δραστηριότητες.

Η 20η μας δράση, απευθύνεται σε παιδιά Α’ , Β’ & Γ’  τάξης Δημοτικού (40 θέσεις για κάθε τάξη) και θα περιλαμβάνει τα παρακάτω προγράμματα: Μπάσκετ, Χορό (αθλητικά προγράμματα), Αστρονομία, Πειράματα (εκπαιδευτικά προγράμματα), Ιπτάμενα...ψάρια, Παίζω και υφαίνω! (πολιτιστικά προγράμματα). Τα παιδιά θα μπορούν να συμμετάσχουν σε 3 από τα παραπάνω προγράμματα, ένα από κάθε πυλώνα (αθλητισμός, παιδεία, πολιτισμός).

Ποιοί μπορούν να συμμετέχουν στην δράση?

Μαθητές Α’, Β’ & Γ’ Δημοτικού

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

Αθλητισμός: Μπάσκετ & Χορό!

Παιδεία: Αστρονομία & Πειράματα

Πολιτισμός: Ιπτάμενα ψάρια & Παίζω & υφαίνω!

Μπορείς να διαλέξεις ένα πρόγραμμα από κάθε ενότητα (Αθλητισμός, Πολιτισμός, Παιδεία), ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σου. Το καθένα κρύβει τις δικές του εκπλήξεις και διεξάγεται από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να απαντήσουν σε κάθε σου ερώτηση! Στο πλευρό τους θα βρίσκεται ένας άνθρωπος που έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, με την Εθνική Ομάδα μπάσκετ: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κάντε το δικό σας #fastupwards & δηλώστε συμμετοχή εδώ: 20η Δράση Γηπέδου Ζωής στο 11ο Δημοτικό Νίκαιας

Με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).