Το Γήπεδο Ζωής σε προσκαλεί στην 21η δράση του!

Mar 23, 2023
|

Άλλη μία μέρα γεμάτη ενέργεια, ενθουσιασμό & περιπέτεια έρχεται μέσα από την 21η δράση του Γηπέδου Ζωής!

Η δράση θα γίνει την 1η Απριλίου 2023 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας. Η προσέλευση και οι εγγραφές ξεκινούν στις 09:30. Από τις 10:00 έως τις 14:00, έχουμε ετοιμάσει δράσεις για τα παιδιά μας, τα οποία θα περάσουν ένα διασκεδαστικό τετράωρο, συμμετέχοντας στις αθλητικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές μας δραστηριότητες.

Η 21η μας δράση, απευθύνεται σε παιδιά Δ’, Ε’ & ΣΤ’ τάξης Δημοτικού (40 θέσεις για κάθε τάξη) και θα περιλαμβάνει τα παρακάτω προγράμματα: Μπάσκετ, Minetower (αθλητικά προγράμματα), Περιβαλλοντοήρωες, Πειράματα (εκπαιδευτικά προγράμματα), Θεατρική μαριονέτα, Ιστορίες από πηλό (πολιτιστικά προγράμματα). Τα παιδιά θα μπορούν να συμμετάσχουν σε 3 από τα παραπάνω προγράμματα, ένα από κάθε πυλώνα (αθλητισμός, παιδεία, πολιτισμός).

Ποιοί μπορούν να συμμετέχουν στην δράση?

Μαθητές Δ’, Ε’ & ΣΤ’ Δημοτικού

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

Αθλητισμός: Μπάσκετ & Minetower!

Παιδεία: Περιβαλλοντοήρωες & Πειράματα

Πολιτισμός: Θεατρική μαριονέτα & Ιστορίες από πηλό

Μπορείς να διαλέξεις ένα πρόγραμμα από κάθε ενότητα (Αθλητισμός, Πολιτισμός, Παιδεία), ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σου. Το καθένα κρύβει τις δικές του εκπλήξεις και διεξάγεται από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να απαντήσουν σε κάθε σου ερώτηση! Στο πλευρό τους θα βρίσκεται ένας άνθρωπος που έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, με την Εθνική Ομάδα μπάσκετ: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κάντε το δικό σας #fastupwards & δηλώστε συμμετοχή εδώ: 21η Δράση στο 2ο Δημοτικό Νίκαιας

Με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).