Το Γήπεδο Ζωής σε προσκαλεί στην 22η δράση του!

Apr 27, 2023
|

Ακόμη μία δράση του Γηπέδου Ζωής επιστρέφει με τον Coach Παναγιώτη Γιαννάκη στο 8ο Δημοτικό σχολείο της Νίκαιας το Σάββατο 6 Μαΐου, για μια αξέχαστη ημέρα αθλητισμού, μάθησης και ασταμάτητης δράσης.

Η δράση θα γίνει στις 6 Μαΐου 2023 στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας. Η προσέλευση και οι εγγραφές ξεκινούν στις 09:30. Από τις 10:00 έως τις 14:00, έχουμε ετοιμάσει δράσεις για τα παιδιά μας, τα οποία θα περάσουν ένα διασκεδαστικό τετράωρο, συμμετέχοντας στις αθλητικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές μας δραστηριότητες.

Η 22η μας δράση, απευθύνεται σε παιδιά Δ’ , Ε’ & ΣΤ’ τάξης Δημοτικού (40 θέσεις για κάθε τάξη) και θα περιλαμβάνει τα παρακάτω προγράμματα: Μπάσκετ, Αυτοάμυνα (αθλητικά προγράμματα), Εξερευνητές πετρωμάτων, Γίνε αρχαιολόγος! (εκπαιδευτικά προγράμματα), Φανταστικά κεραμικά!, Το μαγικό σπίτι! (πολιτιστικά προγράμματα). Τα παιδιά θα μπορούν να συμμετάσχουν σε 3 από τα παραπάνω προγράμματα, ένα από κάθε πυλώνα (αθλητισμός, παιδεία, πολιτισμός).

Ποιοί μπορούν να συμμετέχουν στην δράση?

Μαθητές Δ’, Ε’ & ΣΤ’ Δημοτικού

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

Αθλητισμός: Μπάσκετ & Αυτοάμυνα!

Παιδεία: Εξερευνητές πετρωμάτων & Γίνε αρχαιολόγος!

Πολιτισμός: Φανταστικά κεραμικά! & Το μαγικό σπίτι!

Μπορείς να διαλέξεις ένα πρόγραμμα από κάθε ενότητα (Αθλητισμός, Πολιτισμός, Παιδεία), ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σου. Το καθένα κρύβει τις δικές του εκπλήξεις και διεξάγεται από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να απαντήσουν σε κάθε σου ερώτηση! Στο πλευρό τους θα βρίσκεται ένας άνθρωπος που έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, με την Εθνική Ομάδα μπάσκετ: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κάντε το δικό σας #fastupwards & δηλώστε συμμετοχή εδώ: 22η Δράση του Γηπέδου Ζωής στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας.

Με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).