Το Γήπεδο Ζωής σε προσκαλεί στην 23η δράση του!

May 18, 2023
|

Ακόμη μία δράση του Γηπέδου Ζωής επιστρέφει με τον Coach Παναγιώτη Γιαννάκη στο 27ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας, το Σάββατο 27 Μαΐου 2023.

Η δράση θα γίνει στις 27 Μαΐου 2023 στο 27ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας. Η προσέλευση και οι εγγραφές ξεκινούν στις 09:30. Από τις 10:00 έως τις 14:00, έχουμε ετοιμάσει δράσεις για τα παιδιά μας, τα οποία θα περάσουν ένα διασκεδαστικό τετράωρο, συμμετέχοντας στις αθλητικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές μας δραστηριότητες.

Η 23η μας δράση, απευθύνεται σε παιδιά Α’ , Β’ & Γ’ τάξης Δημοτικού (40 θέσεις για κάθε τάξη) και θα περιλαμβάνει τα παρακάτω προγράμματα: Μπάσκετ, Χορό (αθλητικά προγράμματα), Αποστολή στο Διάστημα!, Ζαχαροπλάστες φοβεροί! (εκπαιδευτικά προγράμματα), Μαγικές χάρτινες δημιουργίες!, Κυνήγι Θησαυρού! (πολιτιστικά προγράμματα). Τα παιδιά θα μπορούν να συμμετάσχουν σε 3 από τα παραπάνω προγράμματα, ένα από κάθε πυλώνα (αθλητισμός, παιδεία, πολιτισμός).

Ποιοί μπορούν να συμμετέχουν στην δράση?

Μαθητές Α’, Β’ & Γ’ Δημοτικού

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

Αθλητισμός: Μπάσκετ & Χορό!

Παιδεία: Αποστολή στο Διάστημα & Ζαχαροπλάστες φοβεροί!

Πολιτισμός: Μαγικές χάρτινες δημιουργίες! & Κυνήγι Θησαυρού!

Μπορείς να διαλέξεις ένα πρόγραμμα από κάθε ενότητα (Αθλητισμός, Πολιτισμός, Παιδεία), ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σου. Το καθένα κρύβει τις δικές του εκπλήξεις και διεξάγεται από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να απαντήσουν σε κάθε σου ερώτηση! Στο πλευρό τους θα βρίσκεται ένας άνθρωπος που έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, με την Εθνική Ομάδα μπάσκετ: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κάντε το δικό σας #fastupwards & δηλώστε συμμετοχή εδώ: 23η δράση στο 27ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας

Με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).