Το Γήπεδο Ζωής σε προσκαλεί στην 24η δράση του!

May 29, 2023
|

Στο Γήπεδο Ζωής, η γνώση και η διασκέδαση δε σταματούν ποτέ!

Η δράση θα γίνει στις 10 Ιουνίου 2023 στο 5ο   Δημοτικό Σχολείο Αγ. Ιωάννη Ρέντη. Η προσέλευση και οι εγγραφές ξεκινούν στις 09:30. Από τις 10:00 έως τις 14:00, έχουμε ετοιμάσει δράσεις για τα παιδιά μας, τα οποία θα περάσουν ένα διασκεδαστικό τετράωρο, συμμετέχοντας στις αθλητικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές μας δραστηριότητες.

Η 24η δράση μας, απευθύνεται σε παιδιά Δ’ , Ε’ & Στ’ τάξης Δημοτικού (40 θέσεις για κάθε τάξη) και θα περιλαμβάνει τα παρακάτω προγράμματα: Μπάσκετ, Ποδόσφαιρο (αθλητικά προγράμματα), Bridge masters, Βρες τι λείπει! (εκπαιδευτικά προγράμματα), Μικροί ακτιβιστές, Φωτεινές εξερευνήσεις (πολιτιστικά προγράμματα). Τα παιδιά θα μπορούν να συμμετάσχουν σε 3 από τα παραπάνω προγράμματα, ένα από κάθε πυλώνα (αθλητισμός, παιδεία, πολιτισμός).

Ποιοί μπορούν να συμμετέχουν στην δράση?

Μαθητές Δ’ , Ε’ & Στ’ Δημοτικού

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

Αθλητισμός: Μπάσκετ & Ποδόσφαιρο

Παιδεία: Bridge masters & Βρες τι λείπει!

Πολιτισμός: Θεατρικό παιχνίδι, Φωτεινές εξερευνήσεις

Μπορείς να διαλέξεις ένα πρόγραμμα από κάθε ενότητα (Αθλητισμός, Πολιτισμός, Παιδεία), ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σου. Το καθένα κρύβει τις δικές του εκπλήξεις και διεξάγεται από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να απαντήσουν σε κάθε σου ερώτηση! Στο πλευρό τους θα βρίσκεται ένας άνθρωπος που έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, με την Εθνική Ομάδα μπάσκετ: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κάντε το δικό σας #fastupwards & δηλώστε συμμετοχή εδώ: 24η δράση στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Ιωάννη Ρέντη

Με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).