Γήπεδο Ζωής Podcast: Μύθοι και πραγματικότητα για την παιδική διατροφή

May 12, 2022
|

Η διατροφολόγος Μερόπη Παπουτσή ήταν καλεσμένη στο Podcast του Γηπέδου Ζωής
Η διατροφολόγος Μερόπη Παπουτσή μίλησε στο Podcast του Γηπέδου Ζωής για όλα όσα έχουν πραγματική αξία στον τομέα της διατροφής των παιδιών.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διατροφή των παιδιών! Στο 4ο επεισόδιο του Podcast του Γηπέδου Ζωής, η διατροφολόγος Μερόπη Παπουτσή ξεχωρίζει τις αλήθειες από τους μύθους, γύρω από την παιδική διατροφή.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, καθώς και άλλοι παράγοντες, έχουν οδηγήσει σε ένα διαφορετικό είδος διατροφής των παιδιών. Αποτέλεσμα αυτού είναι η αύξηση των ποσοστών παχυσαρκίας στην Ελλάδα. Παράλληλα, η διατροφή συνδέεται και με άλλα ζητήματα υγείας.

Γήπεδο Ζωής Podcast: Το τέταρτο επεισόδιο

Η διατροφολόγος Μερόπη Παπουτσή ήταν η καλεσμένη στο τέταρτο επεισόδιο του Podcast του Γηπέδου Ζωής, σε μια συζήτηση για τον διαχωρισμό των μύθων που ακούγονται γύρω από την παιδική διατροφή με την πραγματικότητα.

Η Μερόπη Παπουτσή μίλησε για την ηλικία που η διατροφή ξεκινά να είναι σημαντική για τα παιδιά, για το πώς προσαρμόζεται στα στάδια της ζωής τους, καθώς και για όλα όσα πρέπει να γνωρίσουν οι γονείς, προκειμένου από το ξεκίνημα της ζωής ενός παιδιού να βοηθήσουν ώστε να μάθει τις αξίες και το νόημα της σωστής διατροφής!

Ακούστε το Podcast στην πλατφόρμα της προτίμησής σας.