Γήπεδο Ζωής Podcast: Πώς τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν το περιβάλλον;

Apr 19, 2022
|

Η περιβαλλοντολόγος και συγγραφέας Ελένη Ανδρεάδη ήταν η καλεσμένη στο τρίτο Podcast του Γηπέδου Ζωής
Η περιβαλλοντολόγος και συγγραφέας, Ελένη Ανδρεάδη, μίλησε για τον τρόπο που μπορούμε να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά σχετικά με το περιβάλλον.

Στο τρίτο επεισόδιο του Podcast του Γηπέδου Ζωής, υποδεχόμαστε την περιβαλλοντολόγο και συγγραφέα Ελένη Ανδρεάδη, σε μια κουβέντα για τις προκλήσεις του περιβάλλοντος.

Είναι από τα πιο σημαντικά ζητήματα των ημερών μας, καθώς οι προκλήσεις συνεχώς αυξάνονται και ο χρόνος για να κάνουμε κάτι ουσιαστικό μειώνεται. Η Ελένη Ανδρεάδη, η οποία ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με το περιβάλλον και με τις εκπαιδευτικές δράσεις σε παιδιά, έχει γράψει μεταξύ άλλων και μια σειρά από παιδικά βιβλία, βοηθώντας τους μικρούς αναγνώστες να κατανοήσουν την κατάσταση.

Γήπεδο Ζωής Podcast: Το τρίτο επεισόδιο

Στο τρίτο επεισόδιο του Podcast του Γηπέδου Ζωής, η Ελένη Ανδρεάδη συζητά με τον Θάνο Σαρρή για τους τρόπους που μπορούμε να μάθουμε στα παιδιά μας να σέβονται το περιβάλλον, βοηθώντας στη βελτίωση των συνθηκών με μικρά καθημερινά πράγματα.

Παράλληλα, αναφέρει όλους εκείνους τους φορείς που μπορούν να βοηθήσουν το παιδί να ευαισθητοποιηθεί και μιλάει για τον τρόπο που η ίδια, με ευφάνταστους και δημιουργικούς τρόπους, πορεύεται προς αυτή την κατεύθυνση. Μια κατεύθυνση, στην οποία κινείται και το Γήπεδο Ζωής.

Ακούστε το Podcast στην πλατφόρμα της προτίμησής σας.