Γήπεδο Ζωής Podcast: Προετοιμάζοντας τα παιδιά για τις εξετάσεις

May 25, 2022
|

Ο ψυχολόγος Δημήτρης Πετρούνιας και ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Γηπέδου Ζωής, Δημήτρης Γιαννακάκης
Ο ψυχολόγος Δημήτρης Πετρούνιας και ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Γηπέδου Ζωής, Δημήτρης Γιαννακάκης, σε μια συζήτηση γύρω από την προετοιμασία των παιδιών για τις εξετάσεις.

Το Podcast του Γηπέδου Ζωής αφιέρωσε δύο επεισόδια για τη διαχείριση του άγχους και την προετοιμασία για τις εξετάσεις, ενόψει των Πανελλήνιων.

Το Γήπεδο Ζωής, παράλληλα με τις δράσεις που πραγματοποιεί σε σχολεία της Νίκαιας μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή της εγκατάστασής μας στην περιοχή, συνεχίζει την ενημέρωση για γονείς και παιδιά με τη σειρά των εκπαιδευτικών Podcast. 

Γήπεδο Ζωής Podcast: Το πέμπτο επεισόδιο

Στο 5ο επεισόδιο του Podcast του Γηπέδου Ζωής, το οποίο ανοίγει τη συζήτηση γύρω από την προετοιμασία για τις εξετάσεις γενικότερα και όχι μόνο τις Πανελλήνιες, ο Δημήτρης Γιαννακάκης και ο Δημήτρης Πετρούνιας εξηγούν τους τρόπους που η προετοιμασία των παιδιών για τη διαδικασία των εξετάσεων ξεκινά πολύ πριν φτάσουν στην τελική ευθεία, από μικρότερη ηλικία, καθώς και τους παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν το παιδί σε μια καλύτερη διαχείρηση του άγχους.

Οι δύο συνομιλητές θυμούνται εμπειρίες και περιστατικά που μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα στους ακροατές.

Ακούστε το Podcast στην πλατφόρμα της προτίμησής σας.