Γήπεδο Ζωής Podcast: Συμβουλές και τεχνικές για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

May 30, 2022
|

Ο Δημήτρης Πετρούνιας και ο Δημήτρης Γιαννακάκης μιλούν για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις
Ο ψυχολόγος Δημήτρης Πετρούνιας και ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Γηπέδου Ζωής, Δημήτρης Γιαννακάκης, συνεχίζουν τη συζήτηση γύρω από την προετοιμασία για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Ο Δημήτρης Πετρούνιας και ο Δημήτρης Γιαννακάκης συνεχίζουν τη συζήτηση σχετικά με την προετοιμασία των παιδιών για τις εξετάσεις.

Στο 6ο επεισόδιο του Podcast μας, το οποίο αποτελεί ουσιαστικά τη συνέχεια του 5ου, ο ψυχολόγος Δημήτρης Πετρούνιας και ο COO του Γηπέδου Ζωής, Δημήτρης Γιαννακάκης, μιλούν για την προετοιμασία για τις Πανελλήνιες -και όχι μόνο- εξετάσεις, μπαίνοντας σε περισσότερες λεπτομέρειες και δίνοντας συμβουλές.

Γήπεδο Ζωής Podcast: Το έκτο επεισόδιο

Ο Δημήτρης Πετρούνιας δέχεται ερωτήσεις, αναλύει τα βασικά ζητήματα που επηρεάζουν την προετοιμασία του παιδιού και παρουσιάζει μια σειρά από τεχνικές, που μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά στη μελέτη και στη διαχείριση του άγχους. 

Τέλος, προτείνει μια σειρά από tips της τελευταίας στιγμής, καθώς ακόμα και λίγο πριν ο μαθητής κληθεί να καθίσει μπροστά στο διαγώνισμα, υπάρχουν πράγματα που μπορούν να τον βοηθήσουν!