Γήπεδο Ζωής Podcast: Τέχνη, ένα χρήσιμο και διασκεδαστικό «εργαλείο» μάθησης!

Mar 30, 2022
|

Η Ειρήνη Περσίδου μίλησε για τον ρόλο της τέχνης στο Podcast του Γηπέδου Ζωής.
Στο δεύτερο επεισόδιο του Podcast του Γηπέδου Ζωής, καλεσμένη ήταν η ιστορικός τέχνης, Ειρήνη Περσίδου.

Η Ειρήνη Περσίδου, ιστορικός τέχνης με μεγάλη εμπειρία στα παιδιά, μιλάει στο δεύτερο επεισόδιο του Podcast του Γηπέδου Ζωής για τον τρόπο που η τέχνη μπορεί να εξελιχθεί σε ένα «εργαλείο» μάθησης.

Τα προγράμματα του Γηπέδου Ζωής βασίζονται σε τρεις πυλώνες: Αθλητισμός, Πολιτισμός και Εκπαίδευση, οι οποίοι οδηγούν στη διαμόρφωση ενός δυνατού χαρακτήρα. Στόχος των Podcast του Γηπέδου Ζωής είναι να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους από όλους τους πυλώνες, προκειμένου να πάρουμε χρήσιμες συμβουλές για τα παιδιά και τους γονείς.

Γήπεδο Ζωής Podcast: Το δεύτερο επεισόδιο

Έτσι, μετά το πρώτο επεισόδιο που ήταν αφιερωμένο στον αθλητισμό, σειρά παίρνει ο πολιτισμός και η εκπαίδευση. Στο δεύτερο επεισόδιο του Podcast μας, καλεσμένη ήταν η Ειρήνη Περσίδου, η οποία είναι ιστορικός τέχνης και υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα για τα παιδιά. 

Η Ειρήνη μίλησε για τον ρόλο της τέχνης ως ένα χρήσιμο και διασκεδαστικό «εργαλείο» μάθησης, αναφέρθηκε στα πολλαπλά οφέλη που μπορεί να έχει η τέχνη για όλες τις ηλικίες, αλλά και για τη σχέση της με το παιχνίδι!

Μπορείτε να ακούσετε το επεισόδιο στην πλατφόρμα της προτίμησής σας.