Γήπεδο Ζωής Podcast: Τι κρατά και τι διώχνει τα παιδιά από το ποδόσφαιρο;

Mar 15, 2022
|

Το πρώτο Podcast του Γηπέδου Ζωής, με καλεσμένο τον Άγη Μερεμέτη και θέμα το ποδόσφαιρο
Ο προπονητής αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, Άγης Μερεμέτης, ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Podcast του Γηπέδου Ζωής.

Το νέο Podcast του Γηπέδου Ζωής βρίσκεται ήδη στον «αέρα», με καλεσμένους που προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές για τους γονείς και τα παιδιά!

Oι δράσεις του Γηπέδου Ζωής συνεχίζονται στα σχολεία της Νίκαιας, όμως παράλληλα, θέλουμε να είμαστε κοντά σε γονείς και παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν σε αυτές. Έτσι, λοιπόν, σε κάθε επεισόδιο του Podcast μας, φιλοξενούμε «ειδικούς» από το χώρο του αθλητισμού, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης, των τριών πυλώνων δηλαδή που βασίζονται οι δράσεις του Γηπέδου Ζωής, αλλά και άλλους, με στόχο την όσο το δυνατόν περισσότερο εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που μας αφορούν όλους.

Γήπεδο Ζωής Podcast: Το πρώτο επεισόδιο

Στο πρώτο επεισόδιο του Podcast του Γηπέδου Ζωής, καλεσμένος ήταν ο Άγης Μερεμέτης, προπονητής αναπτυξιακού ποδοσφαίρου με εμπειρία στην Ελλάδα, αλλά και παραστάσεις από το εξωτερικό. Με τον Άγη Μερεμέτη συζητήσαμε για τους λόγους που κρατούν κι εκείνους που διώχνουν τα παιδιά από το ποδόσφαιρο, για την επίδραση του οικογενειακού περιβάλλοντος σε ένα παιδί που ανακαλύπτει το ταλέντο του, αλλά και για τα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζει ένας γονέας, πριν επιλέξει ακαδημία ή σύλλογο για το παιδί του. 

Aκούστε το Podcast στην πλατφόρμα της προτίμησής σας