Ο Παναγιώτης Γιαννάκης συναντά τον Λευτέρη Πετρούνια

Apr 12, 2022
|

Παναγιώτης Γιαννάκης και Λευτέρης Πετρούνιας στα Sessions του Γηπέδου Ζωής
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης συζητά με τον Λευτέρη Πετρούνια

Στη νέα σειρά video του Γηπέδου Ζωής, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, CEO του οργανισμού, συναντά κάθε φορά έναν ξεχωριστό καλεσμένο.

Παναγιώτης Γιαννάκης και Λευτέρης Πετρούνιας. Δύο αθλητικές προσωπικότητες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία όχι μόνο στον ελληνικό, αλλά στον παγκόσμιο αθλητισμό. Στο πρώτο επεισόδιο των Sessions του Γηπέδου Ζωής, ο «Δράκος» και ο «Άρχοντας των Κρίκων» συζητούν για τον τρόπο που ανακάλυψαν το ταλέντο τους, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, για το bullying και για όλα εκείνα τα στοιχεία που τους βοήθησαν να χαράξουν τη δική τους πορεία και να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο!

Στα Sessions του Γηπέδου Ζωής, ο Παναγιώτης Γιαννάκης συναντά κάθε φορά έναν ξεχωριστό καλεσμένο, που έχει αφήσει τη δική του σφραγίδα στον τομέα του. Στις συζητήσεις τους, που αποτελούν μαθήματα ζωής, θυμούνται ιστορίες από την πορεία τους, προκειμένου να μεταλαμπαδεύσουν τις αξίες τους στα νέα παιδιά και να θυμίσουν σε όλους ότι δεν έφτασαν τυχαία στην κορυφή.

Δείτε το video!

Video Url
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης υποδέχεται τον Λευτέρη Πετρούνια, στο πρώτο Session του Γηπέδου Ζωής. Μια συνάντηση - μάθημα ζωής!

✔️ Το δύσκολο ξεκίνημα
✔️ Το bullying
✔️ Τα μετάλλια που έκρυβαν περισσότερο πόνο
✔️ Η στάση ζωής που ενώνει δύο αθλητικές προσωπικότητες παγκόσμιου βεληνεκούς!

Το Γήπεδο Ζωής γεννήθηκε με πρωτοβουλία και ιδρυτική δωρεά από το Stavros Niarchos Foundation.