Συνάντηση Πρωταθλητών Ευρώπης: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης συζητά με τον Γιώργο Καραγκούνη!

May 18, 2022
|

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης συζητά με τον Γιώργο Καραγκούνη
Παναγιώτης Γιαννάκης και Γιώργος Καραγκούνης στο δεύτερο Session του Γηπέδου Ζωής

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης συνάντησε τον Γιώργο Καραγκούνη και συζήτησαν για τα κοινά τους βιώματα και τις αντιλήψεις τους.

Το Γήπεδο Ζωής, ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που γεννήθηκε από το κοινό όραμα του Προέδρου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), Ανδρέα Δρακόπουλου και του Παναγιώτη Γιαννάκη, παρουσιάζει το δεύτερο Session, της σχετικής σειράς βιντεοσκοπημένων διαλόγων μεταξύ του Παναγιώτη Γιαννάκη και προσωπικοτήτων που επηρεάζουν με τις δράσεις και την πορεία τους την κοινωνία.

Στο πιο πρόσφατο Session, ο Παναγιώτης Γιαννάκης συνάντησε τον Γιώργο Καραγκούνη και συζήτησαν για τα κοινά τους βιώματα και τις αντιλήψεις τους, ενώ μοιράστηκαν ιστορίες πάθους, σκληρής δουλειάς και αυταπάρνησης, που συνθέτουν ένα σπουδαίο μάθημα ζωής προς τη νέα γενιά.

Το Session, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι του Γηπέδου Ζωής στο YouTube και στα Social Media του Οργανισμού, αποτελεί ένα mini-οδοιπορικό στην πορεία του Γιώργου Καραγκούνη, από το ξεκίνημα της διαδρομής του μέχρι την κορυφή της Ευρώπης και το σήμερα.

Στη συζήτηση αναδεικνύονται στοιχεία του χαρακτήρα των συνομιλητών και πνευματικές δεξιότητες, όπως η πειθαρχία, η επιμονή και η δύναμη που απαιτούνται για την κατάκτηση κάθε στόχου.

Το Γήπεδο Ζωής έχει ως αποστολή να δημιουργήσει μέσα από τρεις βασικούς άξονες, Αθλητισμός – Παιδεία – Πολιτισμός, τις υποδομές και τα ερεθίσματα, ώστε τα παιδιά σχολικής ηλικίας να καταφέρουν να ανακαλύψουν το ταλέντο τους και να οικοδομήσουν ισχυρό χαρακτήρα.

Σε αυτό το πλαίσιο, τα Sessions στοχεύουν να εμπνεύσουν, τόσο τα παιδιά όσο και τους μεγαλύτερους, να αναπτύξουν και να ενστερνιστούν αξίες που θα τους βοηθήσουν να φτάσουν πιο κοντά στα όνειρά τους. Οι συζητήσεις που προκύπτουν αποτελούν μαθήματα ζωής και φιλοδοξία είναι να μεταδώσουν αξίες στη νέα γενιά για να εμπνευστεί και να κινητοποιηθεί.

Video Url