7η δράση

Ημερολόγιο
04 Jun

Oι δράσεις μας για τη σχολική σεζόν ολοκληρώθηκαν στο 19ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας, για παιδιά Α', Β' και Γ' τάξης Δημοτικού!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ EVENT

6η δράση

Ημερολόγιο
14 May

Το 19ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας υποδέχθηκε στις 14 Μαΐου την ομάδα του Γηπέδου Ζωής, σε μια ακόμα εντυπωσιακή δράση!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ EVENT

5η δράση

Ημερολόγιο
07 May

Το Σάββατο, 07/05, η ομάδα του Γηπέδου Ζωής επισκέφτηκε το 1ο Γυμνάσιο Νίκαιας για μια νέα δράση, γεμάτη από νέα προγράμματα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ EVENT

4η δράση

Ημερολόγιο
02 Apr

Το Σάββατο, 02 Απριλίου, τα παιδιά της Α', Β' και Γ' Δημοτικού στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας γνώρισαν τα προγράμματα του Γηπέδου Ζωής και έμειναν ενθουσιασμένα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ EVENT

3η δράση

Ημερολόγιο
19 Mar

Το Σάββατο, 19 Μαρτίου, η ομάδα του Γηπέδου Ζωής επέστρεψε στη Νίκαια για μια ακόμα δράση, αυτή τη φορά στο 10ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ EVENT

2η δράση

Ημερολόγιο
27 Nov

Οι δράσεις του Γηπέδου Ζωής συνεχίστηκαν στο 12ο και 17ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας, αυτή τη φορά για παιδιά της Α', Β' και Γ' Δημοτικού. Μπάσκετ, χορός, αστρονομία, πειράματα, καθώς και διαδραστικά παιχνίδια για την ιστορία της τέχνης και τα μαθηματικά, πρόσφεραν μια αξέχαστη εμπειρία στα παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ EVENT

1η δράση

Ημερολόγιο
06 Nov

Οι δράσεις του Γηπέδου Ζωής στη Νίκαια ξεκίνησαν στο 12ο και 17ο Δημοτικό Σχολείο, στο οποίο ήταν μαθητής και ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Τα παιδιά της Δ', Ε' και ΣΤ' τάξης συνδυάσαν τη γνώση με τη διασκέδαση, παίζοντας μπάσκετ, χορεύοντας, μαθαίνοντας ρομποτική και αστρονομία, ενώ μυήθηκαν στην τέχνη του γκράφιτι και του κόμικ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ EVENT

SNF Nostos 2021

Ημερολόγιο
25 - 29 Aug

Το Γήπεδο Ζωής παρουσίασε τις δράσεις του και γνωρίστηκε με τα παιδιά, στο διεθνές φεστιβάλ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν την ομάδα μας και να πάρουν μέρος στις πρωτοποριακές δράσεις για παιδιά σχολικής ηλικίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ EVENT