Προγράμματα


Τα πρωτοποριακά προγράμματα του Γηπέδου Ζωής είναι σχεδιασμένα για να δώσουν στα παιδιά τα απαραίτητα εφόδια, προκειμένου να παρακινηθούν σε ένα υγιεινό τρόπο ζωής, κερδίζοντας έτσι τον καλύτερό τους εαυτό.


sports

Αθλητισμός

Χτίζοντας μια νέα γένια

Τα αθλητικά προγράμματά μας είναι σχεδιασμένα για να αναπτύξουν την άσκηση, να απομακρύνουν το στρες και να ενθαρρύνουν τα παιδιά στη παραγωγική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους, μέσα από δραστηριότητες που εμπλουτίζουν, παράλληλα, και τις κοινωνικές τους δεξιότητες. Ο αθλητισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεών μας, οι οποίες πραγματοποιούνται στα σχολεία της Νίκαιας σήμερα, όλης της χώρας σε λίγο καιρό.


Εκπαίδευση

Εκπαίδευση

«Δυνατοί Παίκτες» για το Γήπεδο της Ζωής τους

Εκπαιδευτικά προγράμματα, που επιτρέπουν στα παιδιά να «ξεκλειδώσουν» νέους τρόπους σκέψης και εκμάθησης. Στο Γήπεδο Ζωής, η εκπαίδευση συμβαδίζει με τη διασκέδαση και στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, κάθε παιδί θα έχει τη δυνατότητα να αποκομίσει νέες γνώσεις, που θα το βοηθήσουν στη ζωή του. Στις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.


arts

Τέχνες / Καλλιτεχνικά

Έκφραση μέσα από τις τέχνες!

Δημιουργούμε το έδαφος για να εκφραστούν τα παιδιά με δημιουργικό τρόπο, μέσα από τις τέχνες. Από τη φωτογραφία, το hip hop, και τη μουσική έως τη ζωγραφική, τη σκηνοθεσία, τη γλυπτική και την τέχνη του make up, τα προγράμματά μας μπορούν να εμπνεύσουν κάθε παιδί, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά του!


Υγεία / Wellness

Υγεία / wellness

Δημιουργούμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής!

Καλές συνήθειες, θετικές συμπεριφορές, υγιεινή διατροφή και πνευματική ισορροπία! Στις δράσεις του Γηπέδου Ζωής, τα παιδιά διδάσκονται τις αξίες της σωστής διατροφής και της άσκησης, μαθαίνοντας να «ακούν» το σώμα τους και να προσέχουν τον οργανισμό τους. Τα προγράμματά μας είναι σχεδιασμένα για να χτίσουν τα παιδιά έναν σωστό τρόπο ζωής, που θα τα συνοδεύσει για μια ζωή.


ew3e

Χαρακτήρας και Ηγεσία

Διδάσκοντας στους νέους υπευθυνότητα και αλληλεγγύη, μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα, τους παρέχουμε τα εφόδια για τις κρίσιμες αποφάσεις που θα κληθούν να πάρουν στη ζωή τους και για τη ματιά που θα αποκτήσουν προς τον κόσμο. Όλες οι δράσεις του Γηπέδου Ζωής έχουν στόχο να βοηθήσουν τα παιδιά να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους και να πάρουν πολύτιμα εφόδια, που θα αποδειχθούν ανεκτίμητα σε κάθε έκφανση της ζωής τους.