Τί κάνουμε


Ποιοί είμαστε

Το «Γήπεδο Ζωής» είναι ένα φιλόδοξο σχέδιο, που αφορά τη νέα γενιά της Νίκαιας αλλά και όλης της χώρας. Γεννήθηκε από τη συνάντηση και τη σύνθεση δύο ξεχωριστών οραμάτων, που έχουν κοινή αφετηρία.

WHO WE ARE

Από τη μία, το όραμα του Προέδρου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), Ανδρέα Δρακόπουλου, να βοηθήσει ώστε να δημιουργηθούν ευκαιρίες εξέλιξης για όλα τα παιδιά και τους νέους. Ειδικά σε περιοχές με περιορισμένη πρόσβαση σε τέτοιες ευκαιρίες.

Από την άλλη, το όραμα του Παναγιώτη Γιαννάκη να εμπνεύσει τις νέες γενιές και να παρακινήσει τα παιδιά σε έναν υγιή τρόπο ζωής, ξεκινώντας από την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Oι βάσεις μας

TEST

Παιδεία/Πολιτισμός

Προσφέρουμε στα παιδιά εφόδια, επιλογές και ευκαιρίες εξέλιξης. Παράλληλα, ενθαρρύνουμε τη δημιουργικότητα και καλλιεργούμε την ελεύθερη έκφρασή τους.

Αθλητισμός

Αθλητισμός

Με τις αθλητικές δραστηριότητες, τα παιδιά αποκτούν πολύτιμες εμπειρίες και δεξιότητες. Ταυτόχρονα, ανακαλύπτουν έναν υγιή τρόπο ζωής, που θα συμβάλλει στη σωματική τους υγεία και την ψυχική τους ισορροπία.

Χαρακτήρας και ηγεσία

Χαρακτήρας και Ηγεσία

Διδάσκοντας στους νέους υπευθυνότητα και αλληλεγγύη, μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα, τους παρέχουμε τα εφόδια για τις κρίσιμες αποφάσεις που θα κληθούν να πάρουν στη ζωή τους και για τη ματιά που θα αποκτήσουν προς τον κόσμο. Όλες οι δράσεις του Γηπέδου Ζωής έχουν στόχο να βοηθήσουν τα παιδιά να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους και να πάρουν πολύτιμα εφόδια, που θα αποδειχθούν ανεκτίμητα σε κάθε έκφανση της ζωής τους.