Μέχρι να ολοκληρωθεί ο νέος χώρος μας, σας περιμένουμε στις γειτονιές της Νίκαιας και όχι μόνο, με πλήθος εκδηλώσεων για παιδιά σχολικής ηλικιας. Οι δράσεις μας ξεκίνησαν στα σχολεία της περιοχής, με πρωτοποριακά προγράμματα που συνδυάζουν τη μάθηση με τη διασκέδαση και στηρίζονται σε τρεις κεντρικούς πυλώνες: Την παιδεία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Στόχος είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους και να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους.

Χρήσιμες πληροφορίες


29η δράση

Ημερολόγιο
30 Sep

Το Γήπεδο Ζωής σε προσκαλεί στην 29η δράση του!

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Οι δράσεις που πραγματοποιούμε είναι ημερήσια, αυτοτελή προγράμματα, που δημιουργήσαμε με σκοπό να δώσουμε στα παιδιά τη δυνατότητα να ανακαλύψουν νέους ορίζοντες μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες. Είναι βασισμένες στους τρεις πυλώνες μας (Αθλητισμός, Παιδεία, Πολιτισμός) και βοηθούν τα παιδιά να κερδίσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους.

Οι δράσεις είναι χωρισμένες σε τέσσερα διαφορετικά ηλικιακά γκρουπ, με προγράμματα προσαρμοσμένα για τις ανάγκες του κάθε ενός:

  • Μικροί εξερευνητές 6-8ετών
  • Τζούνιορς 9-11 ετών
  • Young teens 12-14 ετών
  • Teens 15-18 ετών

Η κάθε δράση είναι αποκλειστικά για το εκάστοτε ηλικιακό γκρουπ, με ανάλογα προγράμματα.

Όλα τα παιδιά που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα προγράμματα μας, μπορούν να το κάνουν από την φόρμα συμμετοχής στο website μας. Κάθε παιδί πρέπει να δηλώσει συμμετοχή σε τρία προγράμματα τη μέρα, ένα από κάθε πυλώνα (Αθλητισμός, Παιδεία, Πολιτισμός). Οι θέσεις είναι περιορισμένες, λόγω πρωτοκόλλου COVID-19 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μείνετε συντονισμένοι για το πρόγραμμά μας και ενημερωθείτε μέσω του Newsletter μας, στο οποίο μπορείτε να κάνετε εγγραφή.

Τα προγράμματα αποτελούνται από τρεις 45λεπτες ενότητες για κάθε πυλώνα (Αθλητισμός, Παιδεία. Πολιτισμός).

Όχι! Παρέχουμε σε όλα τα παιδιά ένα υγιεινό σνακ και νερό κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.

Όχι, οι δράσεις μας γίνονται δωρεάν, προκειμένου το παιδί να γνωρίσει το Γήπεδο Ζωής και να ωφεληθεί από τα πρωτοποριακά προγράμματα!